5 Ekim 2010 Salı

HATA DÜZELTİLDİ.

Sayın İlhan bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz .Yeni tasar lanmakta olan internet sitemizde yapımı üstlenen firmanın bir yalnış anlama sonucu yaptığı hatayı hemen düzelttireceğiz.Bizi bu yalnıştan dikkatiniz sayesinde döndürdüğünüz için teşekkür ederiz. saygılarımızla.
NAZİLLİ PALAS İşletmecisi Süleyman GÜRBÜZ'e hassasiyeti sebebiyle teşekkür eder,hayırlı işler dileriz.
İlhan ÖDEN

5 yorum:

  1. İlhan bey,bu haberi nereden buldunuz yine? Daha doğrusu bu yanlışı nasıl farkettiniz?Gerçekten sizin bu araştırmacılığınız karşısında söyleyecek birşey bulamıyorum.Nihal Erbakan

    YanıtlaSil
  2. Nihal hanım,Atatürk,Nazilli ve Sümerbank konularını dikkatle takip etmeye çalışıyorum.Biraz da hafızam iyi galiba gördüğümü kolay unutmuyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sayın İlhan bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz .Bir süredir işletmeciliğini yaptığımız Nazilli Palace Hotel 1936-1937 yıllarında dönemin başbakanı Celal Bayar 'ın mülk sahibi Yavaşoğlu Ali beye talimatıyla sümerbank basma fabrikasının inşaası için Nazilliye gelen heyetlerin konaklaması amacıyla Nazillide açılan ilk oteldir.yeni tasarlanmakta olan internet sitemizde yapımı üstlenen firmanın bir yalnış anlama sonucu dönemin başbakanı yerine dönemin cumhurbaşkanı olan ATATÜRK Ü otelimizde kalmış gibi göstermesi hatasını hemen düzelttireceğiz.bizi bu yalnıştan dikkatiniz sayesinde döndürdüğünüz için teşekkür ederiz. saygılarımızla.

    YanıtlaSil
  4. bravo ilhan kardeş tebrik ediyorum.sanaldada olsa bayrağımızı dalgalandırıyorsun.çok gurur verici başarılarının devamını dilerim. (nihat sevinç)

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler Nihat bey.
    Faydalı olmaya çalışıyoruz,Atatürk'e ve Sümerbank'a çok şey borçluyuz,ödemekle bitmez ama biz üstümüze düşeni,elimizden geleni yapalım.Slm.

    YanıtlaSil